Placinta Cu Nuca De Afine

Placinta Cu Nuca De Afine
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Plăcinta cu nuci de afine ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 333 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de portocală, unt, afine și produse de patiserie ). 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Plăcintă Cu Brânză Cu Afine Și Nuci, Placinta Cu Zăbrele De Nuc-Afine, și Plăcintă Cu Afine De Arțar-Nuc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați afine într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron mare; se amestecă zahărul brun, nucile, untul, făina, coaja de portocală și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți jumătate de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă; transferați patiseria pe placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Întindeți patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului. Acoperiți marginile cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia; coaceți 20-25 de minute sau până când umplutura este cu bule și crusta este maro aurie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este McFadden Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
McFadden Recolta Târzie Riesling
McFadden Recolta Târzie Riesling
Recolta târzie și botrytis-binecuvântat, cum ar fi Chulkormulteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Caisul cu miere întâlnește plăcinta cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista