Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mere Sauternes. Această rețetă servește 10 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 493 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați merele de copt, untul, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, și Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie și rulați timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul în explozii de 1 secundă până când sunt vizibile doar bucăți foarte mici de unt, 12 până la 15 impulsuri. Puls în
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Sauternes, și apoi puls în apă cu gheață 1 lingura la un moment dat, până când aluatul doar vine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sauternes
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic și reuniți într-o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață uscată și împărțiți-l în 2 discuri, unul puțin mai mare decât celălalt. Înfășurați în plastic și refrigerați timp de 1 oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Așezați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Întindeți discul mai mare de aluat pe o suprafață ușor făinată până la grosimea de 1/8 inci și diametrul de 11 inci pentru a se potrivi cu o placă de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați în placa de plăcintă și tăiați consola la 1/2 inch fără a sertiza marginile. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
1
Combinați
2
Sauternes și suc de lămâie într-un castron mediu. Cojiți, înjumătățiți și tocați merele și feliați-le în pene de 1/4 inci. Aruncați merele cu vinul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sauternes
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați jumătate din mere și o parte din vin și suc de lămâie, presărați jumătate din zahăr și gătiți, amestecând, până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să fiarbă, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți merele până se înmoaie și nu există sucuri în tigaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați merele într-un castron mediu. Topiți încă 2 linguri de unt în aceeași tigaie și repetați cu merele rămase, vinul și sucul de lămâie și zahărul. Dacă s-a colectat suc din primul lot de mere, turnați acele sucuri peste al doilea lot de mere în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aruncați împreună ambele loturi de mere cu scorțișoară și cardamom, dacă utilizați. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2
Rotiți discul mai mic de aluat pe o suprafață ușor făinată până la grosimea de 1/8 inci și așezați deasupra umpluturii. Îndoiți marginile și apoi sertizați decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape, apoi transferați la congelator timp de 30 de minute pentru a lăsa aluatul să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Ungeți crusta cu untul topit și presărați cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
5
Se introduce în treimea inferioară a cuptorului și se coace până se rumenesc, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Nota bucătarului: puteți găti merele pentru umplutură cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier