Placinta Cu Lamaie Stratificata

Placinta Cu Lamaie Stratificata
Placinta de lamaie stratificată necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 389 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. 4064 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, topping bătut în carton, umplutură de plăcintă cu lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Placinta Cu Lamaie Stratificata, Placinta Cu Lamaie Stratificata, și Plăcintă Cu Brânză Cu Ananas-Lămâie Stratificată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în jumătate din umplutura de plăcintă. Îndoiți în toppingul biciuit. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Întindeți umplutura de plăcintă rămasă peste stratul de brânză cremă. Se da la frigider cel putin 15 minute inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista