Placinta Cu Fasole Neagra
Placinta de fasole neagră necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 694 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei iute, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de fasole neagră de casă (aka sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Edamame, fasole neagră și salată de mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, amestecați fasolea, ardeii verzi, roșiile, ceapa și usturoiul. Linie 9 inch pie pan cu o crustă plăcintă.
Se toarnă 1/4 din amestecul de fasole în crustă și se întinde uniform.
Se presară cu o parte din brânză și se acoperă cu o tortilla. Continuați să amestecați stratul cu brânză și tortilla, apoi acoperiți cu a doua crustă de plăcintă. Flaut marginile și face fante în partea de sus.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când crusta este aurie.