Placinta cu dovleac de alune necesita aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 333 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ienibahar, cremă de brânză, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru a face crusta, amestecați biscuiții graham, zahărul, 1 lingură de cremă de alune și unt până se combină. Apăsați într-o tigaie cu arc de 9 până la 10 inci sau o tigaie pentru tort, asigurându-vă că apăsați amestecul și pe părțile laterale și pe fund, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Alune
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Pentru umplere, într-un castron mare se amestecă în ordine cremă de brânză, zahăr brun, ouă 1 la 1 și piure de dovleac. Într-o ceașcă mică amestecați restul de 2 linguri de cremă de alune, ienibahar și sare în smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Cremă Grea
Ienibahar
Alune
Cremă De Cafea
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul de smântână grea în amestecul de dovleac și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Dovleac
6
Se toarnă în crustă și se coace timp de 35 de minute sau până când centrul se stabilește. Se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.