Placinta Cu Crema De Vanilie

Placinta Cu Crema De Vanilie
Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 174 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stevia lichidă, extract de vanillan, lapte de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți cu smântână de cireșe-vanilie cu cremă de vanilie, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 163°. aburiți ușor o tigaie de 9 sau 10 inci cu ulei de pulverizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, făina de pecan, îndulcitorul și praful de copt și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
îndulcitorîndulcitor
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați untul, laptele și vanilia și amestecați cu o lingură mare timp de 1 până la 2 minute. Aluatul va fi rigid și se va jucaasemănător al aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4
Puneți aluatul în tigaia pregătită și aburiți ușor partea superioară a aluatului cu ulei de pulverizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Întindeți aluatul cu degetele, apăsându-l într-un strat uniform pentru a alinia tigaia. Înțepați fundul și părțile laterale cu o furculiță pentru a preveni bulele și buzunarele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Acoperiți marginile cu folie de aluminiu, apoi coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigaia și coaceți timp de 7 minute, apoi îndepărtați folia și coaceți încă 3 până la 5 minute, până când aluatul este ferm la atingere și abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Pentru umplutură:pregătiți bucata. Într-o tigaie cu sos greu, combinați laptele și jumătate din Splenda și gătiți la foc mediu-mare până aproape fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
SplendaSplenda
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Între timp, combinați ouăle, Splenda rămasă și făina de migdale și bateți până se amestecă bine. Se amestecă aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se amestecă pentru a se combina. Apoi, se toarnă încă o pătrime din laptele fierbinte și se amestecă pentru a se combina; acest lucru va încălzi treptat ouăle fără a le coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
SplendaSplenda
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Coborâți focul la mediu, turnați amestecul de ouă și bateți până se amestecă bine. Treceți la o lingură de lemn și gătiți, amestecând încet și constant pentru a preveni arderea și pentru a împiedica ouăle să se coaguleze. De îndată ce amestecul aproape fierbe, cu barbotare constantă, dar blândă, scoateți-l de pe foc. Amestecul se va îngroșa ușor, dar nu la fel de mult ca o cremă tradițională de patiserie; va fi mai mult ca sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Adăugați untul, vanilia și stevia lichidă și bateți ușor până când untul se topește și dispare în amestec. Dacă amestecul pare granulat sau cocoloaș, bateți până se omogenizează. Dacă se coagulează, nu vă faceți griji, ci doar scoateți bucățile cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stevia LichidăStevia Lichidă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Lăsați amestecul să se răcească până când puteți atinge exteriorul oalei mai mult de 5 secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Se presară gelatina și se bate pentru a o distribui uniform. La început nu se va dizolva complet, dar pe măsură ce crema se răcește, gelatina se va înmuia și va începe să întărească crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Așezați bine o bucată de folie de plastic peste partea superioară a cratiței pentru a împiedica crema să formeze o piele. După aproximativ 30 de minute, când crema este ușor caldă la atingere, puneți-o la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Scoateți-l din frigider și bateți sau folosiți un mixer electric pentru a bate umplutura până devine pufoasă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Se toarnă în coaja de plăcintă pre-coaptă, întinzându-l într-un strat uniform. Se abureste suprafata cu ulei de pulverizare, apoi se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pana se raceste bine, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
16
Variație: plăcintă cu cremă de nucă de cocos prăjiți ușor 3/4 cană (2,25 oz / 64 g) de nucă de cocos uscată mărunțită neîndulcită (vezi sfat, pagina 150). Rezervați 2 linguri de nucă de cocos și bateți restul în cremă după ce se răcește; pe lângă faptul că oferă textură, aromă și fibre, acest lucru va pufni frumos crema. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă. După ce garnisiți plăcinta cu frișcă, presărați uniform nuca de cocos rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Nucă De Cocos UscatăNucă De Cocos Uscată
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista