Placinta Cu Crema De Vanilie
Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 174 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stevia lichidă, extract de vanillan, lapte de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți cu smântână de cireșe-vanilie cu cremă de vanilie, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 163°. aburiți ușor o tigaie de 9 sau 10 inci cu ulei de pulverizare.
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, făina de pecan, îndulcitorul și praful de copt și bateți până se amestecă bine.
Adăugați untul, laptele și vanilia și amestecați cu o lingură mare timp de 1 până la 2 minute. Aluatul va fi rigid și se va jucaasemănător al aluatului.
Puneți aluatul în tigaia pregătită și aburiți ușor partea superioară a aluatului cu ulei de pulverizare.
Întindeți aluatul cu degetele, apăsându-l într-un strat uniform pentru a alinia tigaia. Înțepați fundul și părțile laterale cu o furculiță pentru a preveni bulele și buzunarele de aer.
Acoperiți marginile cu folie de aluminiu, apoi coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigaia și coaceți timp de 7 minute, apoi îndepărtați folia și coaceți încă 3 până la 5 minute, până când aluatul este ferm la atingere și abia începe să se rumenească.
Pentru umplutură:pregătiți bucata. Într-o tigaie cu sos greu, combinați laptele și jumătate din Splenda și gătiți la foc mediu-mare până aproape fierbe.
Între timp, combinați ouăle, Splenda rămasă și făina de migdale și bateți până se amestecă bine. Se amestecă aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se amestecă pentru a se combina. Apoi, se toarnă încă o pătrime din laptele fierbinte și se amestecă pentru a se combina; acest lucru va încălzi treptat ouăle fără a le coagula.
Coborâți focul la mediu, turnați amestecul de ouă și bateți până se amestecă bine. Treceți la o lingură de lemn și gătiți, amestecând încet și constant pentru a preveni arderea și pentru a împiedica ouăle să se coaguleze. De îndată ce amestecul aproape fierbe, cu barbotare constantă, dar blândă, scoateți-l de pe foc. Amestecul se va îngroșa ușor, dar nu la fel de mult ca o cremă tradițională de patiserie; va fi mai mult ca sosul.
Adăugați untul, vanilia și stevia lichidă și bateți ușor până când untul se topește și dispare în amestec. Dacă amestecul pare granulat sau cocoloaș, bateți până se omogenizează. Dacă se coagulează, nu vă faceți griji, ci doar scoateți bucățile cât de bine puteți.
Lăsați amestecul să se răcească până când puteți atinge exteriorul oalei mai mult de 5 secunde.
Se presară gelatina și se bate pentru a o distribui uniform. La început nu se va dizolva complet, dar pe măsură ce crema se răcește, gelatina se va înmuia și va începe să întărească crema.
Așezați bine o bucată de folie de plastic peste partea superioară a cratiței pentru a împiedica crema să formeze o piele. După aproximativ 30 de minute, când crema este ușor caldă la atingere, puneți-o la frigider până se răcește complet.
Scoateți-l din frigider și bateți sau folosiți un mixer electric pentru a bate umplutura până devine pufoasă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se toarnă în coaja de plăcintă pre-coaptă, întinzându-l într-un strat uniform. Se abureste suprafata cu ulei de pulverizare, apoi se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pana se raceste bine, aproximativ 2 ore.
Variație: plăcintă cu cremă de nucă de cocos prăjiți ușor 3/4 cană (2,25 oz / 64 g) de nucă de cocos uscată mărunțită neîndulcită (vezi sfat, pagina 150). Rezervați 2 linguri de nucă de cocos și bateți restul în cremă după ce se răcește; pe lângă faptul că oferă textură, aromă și fibre, acest lucru va pufni frumos crema. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă. După ce garnisiți plăcinta cu frișcă, presărați uniform nuca de cocos rezervată deasupra.