Placinta cu crema de banane cu caramel burniță

Placinta cu crema de banane cu caramel burniță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de banane cu caramel burniță. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Un amestec de budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, lapte, crustă de cracker graham gata de utilizare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ {Skinny} înghețată Macchiato cu caramel de casă, Unt brun scorțișoară înghețată plutește cu caramel sărat burniță, și Placinta Cu Crema De Banane Caramel.

Instrucțiuni

1
Aranjați felii de banane pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în 1 cană rece bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
La frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu biciul rece rămas chiar înainte de servire.
5
Stropiți cu topping de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista