Placinta cu crema de banane caramelizata cu frisca de alune si Praline de alune

Placinta cu crema de banane caramelizata cu frisca de alune si Praline de alune
Placinta cu crema de banane caramelizate cu frisca de alune si Praline de alune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1065 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți banane, unt, alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu alune și ciocolată cu frișcă de vanilie, Crepes alune cu miere frisca si fructe, și Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Presărați jumătate din cuburile de unt peste partea superioară a făinii și procesați timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4
Presărați jumătatea rămasă din unt peste amestec și pulsați până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră, cu niște bucăți de unt nu mai mari decât mazărea. Cu motorul pornit, adăugați laptele de unt prin tubul de alimentare și procesați până când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Transferați pe o suprafață plană și frământați ușor până când aluatul se reunește. Formați în 2 discuri plate, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. (Veți avea nevoie doar de 1 pentru plăcintă; aluatul rămas poate fi înghețat până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Pulverizați ușor o tigaie de tartă de 9 inci cu un fund detașabil cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Rotiți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată într-o rundă de 12 inci, care are o grosime de 1/8 inci și montați-l în tigaia pentru tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Rotiți știftul de rulare peste vârfurile de tigaie pentru a tăia aluatul la același nivel cu jante și înțepați ușor fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se pune la congelator 30 de minute.
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Așezați tigaia pe o foaie de copt. Pulverizați partea strălucitoare a unei 12 bucăți de folie de aluminiu și aliniați coaja cu partea strălucitoare în jos cu folia și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Coaceți pe raftul din mijloc în cuptor până când crusta se fixează și devine un maro auriu pal, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Îndepărtați folia și greutățile plăcintei și continuați să coaceți până se rumenesc și se coacă, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Transferați tigaia cu tartă într-un suport de copt și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
15
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 1 1/2 linguri de zahăr brun și gătiți, amestecând constant, până când zahărul este topit și amestecul este caramelizat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Adăugați bananele și gătiți până când bananele încep să se descompună și caramelizați pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
17
Adăugați 2 căni de lapte, aduceți la foc mic și răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei și transferați cu grijă amestecul într-o cratiță medie. Pureați amestecul cu un blender de imersie până la neted; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Într-un castron bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea împreună până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
19
Adăugați restul de 1 cană de lapte și amestecați până când amidonul de porumb este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
20
Împingeți acest amestec în amestecul de banane și gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
21
Bateți împreună lingura rămasă de zahăr brun și gălbenușuri într-un bol mic până se omogenizează. Puneți o parte din amestecul îngroșat în amestecul de ouă pentru a tempera gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
22
Se toarnă amestecul de gălbenuș în oală și se gătește până se îngroașă, 3 până la 5 minute, amestecând tot timpul. Odată ce amestecul s-a îngroșat, lăsați-l să fiarbă exact 1 minut, amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
23
Se scoate de pe foc, se amestecă gelatina înmuiată și vanilia și se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă grosieră într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
24
Acoperiți suprafața cremei cu folie de plastic și răciți-o la frigider până la setare, cel puțin 4 ore și până la 12 ore. Odată ce budinca este setată, bateți crema în vasul unui mixer de suport cu un atașament de măturică la viteză mare până la netezire, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
25
Adăugați smântâna grea și bateți până când este ușoară și pufoasă, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
26
Transferați umplutura în coaja de plăcintă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
27
Așezați plasticul deasupra și lăsați să se răcească la frigider cel puțin 2 ore. Movilați blatul cu frisca de alune și presărați cu o parte din alunele fragile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
AluneAlune
28
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
29
Întindeți alunele pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
30
Se lasă să se răcească ușor și se toacă grosier.
31
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie și gătiți (fără agitare) la foc mare până devine un caramel de chihlimbar profund, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
32
Se ia de pe foc și se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
33
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un silpat. Acoperiți cu un alt silpat și folosind un știft de rulare, rotiți amestecul cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
34
Lăsați să stea până când caramelul s-a întărit, aproximativ 20 de minute. Odată greu, scos din silpan și se taie în bucăți mici, folosind un cuțit de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
35
Combinați smântâna, semințele de vanilie, zahărul și Frangelico într-un bol și bateți folosind un bici de balon sau un mixer de mână până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În15 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista