Placinta cu crema de banane caramelizata cu frisca de alune si Praline de alune

Placinta cu crema de banane caramelizata cu frisca de alune si Praline de alune
Placinta cu crema de banane caramelizate cu frisca de alune si Praline de alune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1065 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți banane, unt, alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu alune și ciocolată cu frișcă de vanilie, Crepes alune cu miere frisca si fructe, și Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați jumătate din cuburile de unt peste partea superioară a făinii și procesați timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Presărați jumătatea rămasă din unt peste amestec și pulsați până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră, cu niște bucăți de unt nu mai mari decât mazărea. Cu motorul pornit, adăugați laptele de unt prin tubul de alimentare și procesați până când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Transferați pe o suprafață plană și frământați ușor până când aluatul se reunește. Formați în 2 discuri plate, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. (Veți avea nevoie doar de 1 pentru plăcintă; aluatul rămas poate fi înghețat până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Pulverizați ușor o tigaie de tartă de 9 inci cu un fund detașabil cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Rotiți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată într-o rundă de 12 inci, care are o grosime de 1/8 inci și montați-l în tigaia pentru tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Rotiți știftul de rulare peste vârfurile de tigaie pentru a tăia aluatul la același nivel cu jante și înțepați ușor fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se pune la congelator 30 de minute.
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Așezați tigaia pe o foaie de copt. Pulverizați partea strălucitoare a unei 12 bucăți de folie de aluminiu și aliniați coaja cu partea strălucitoare în jos cu folia și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți pe raftul din mijloc în cuptor până când crusta se fixează și devine un maro auriu pal, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Îndepărtați folia și greutățile plăcintei și continuați să coaceți până se rumenesc și se coacă, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Transferați tigaia cu tartă într-un suport de copt și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
15
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 1 1/2 linguri de zahăr brun și gătiți, amestecând constant, până când zahărul este topit și amestecul este caramelizat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Adăugați bananele și gătiți până când bananele încep să se descompună și caramelizați pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
17
Adăugați 2 căni de lapte, aduceți la foc mic și răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei și transferați cu grijă amestecul într-o cratiță medie. Pureați amestecul cu un blender de imersie până la neted; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Într-un castron bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea împreună până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Adăugați restul de 1 cană de lapte și amestecați până când amidonul de porumb este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
20
Împingeți acest amestec în amestecul de banane și gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
21
Bateți împreună lingura rămasă de zahăr brun și gălbenușuri într-un bol mic până se omogenizează. Puneți o parte din amestecul îngroșat în amestecul de ouă pentru a tempera gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
22
Se toarnă amestecul de gălbenuș în oală și se gătește până se îngroașă, 3 până la 5 minute, amestecând tot timpul. Odată ce amestecul s-a îngroșat, lăsați-l să fiarbă exact 1 minut, amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
23
Se scoate de pe foc, se amestecă gelatina înmuiată și vanilia și se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă grosieră într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
24
Acoperiți suprafața cremei cu folie de plastic și răciți-o la frigider până la setare, cel puțin 4 ore și până la 12 ore. Odată ce budinca este setată, bateți crema în vasul unui mixer de suport cu un atașament de măturică la viteză mare până la netezire, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
25
Adăugați smântâna grea și bateți până când este ușoară și pufoasă, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
26
Transferați umplutura în coaja de plăcintă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
27
Așezați plasticul deasupra și lăsați să se răcească la frigider cel puțin 2 ore. Movilați blatul cu frisca de alune și presărați cu o parte din alunele fragile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
28
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
29
Întindeți alunele pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
30
Se lasă să se răcească ușor și se toacă grosier.
31
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie și gătiți (fără agitare) la foc mare până devine un caramel de chihlimbar profund, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
32
Se ia de pe foc și se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
33
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un silpat. Acoperiți cu un alt silpat și folosind un știft de rulare, rotiți amestecul cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
34
Lăsați să stea până când caramelul s-a întărit, aproximativ 20 de minute. Odată greu, scos din silpan și se taie în bucăți mici, folosind un cuțit de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
35
Combinați smântâna, semințele de vanilie, zahărul și Frangelico într-un bol și bateți folosind un bici de balon sau un mixer de mână până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista