Placinta cu Caramel III
Caramel Pie III este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 1156 calorii, 17g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C.)
Într-o tigaie grea de fier, la foc mediu, amestecați 1 cană de zahăr până se topește și se rumenesc. Reduceți căldura la minim și amestecați în apă clocotită. Pune deoparte.
Într-o cratiță grea, topiți untul.
Adăugați făina și sarea în unt amestecând bine. Se amestecă 1/4 lapte. Întoarceți tigaia la aragaz, la foc mic și adăugați restul de 1/4 cană de lapte și sirop de caramel. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa. Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mic.
Adăugați aproximativ 1/2 din amestecul fierbinte la gălbenușurile de ou.
Turnați amestecul de gălbenuș înapoi în amestecul de caramel rămas. Gatiti 1 minut si turnati in coaja de placinta coapta.
Bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până se spumează.
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr, foarte încet, bătând până când albușurile de ou sunt rigide.
Se întinde peste umplutură și se coace la 400 de grade timp de 10 minute sau până când bezea se rumeneste ușor.