Placinta cu Caramel III

Placinta cu Caramel III
Caramel Pie III este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 1156 calorii, 17g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie grea de fier, la foc mediu, amestecați 1 cană de zahăr până se topește și se rumenesc. Reduceți căldura la minim și amestecați în apă clocotită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-o cratiță grea, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți din căldură.
5
Adăugați făina și sarea în unt amestecând bine. Se amestecă 1/4 lapte. Întoarceți tigaia la aragaz, la foc mic și adăugați restul de 1/4 cană de lapte și sirop de caramel. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa. Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați aproximativ 1/2 din amestecul fierbinte la gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Turnați amestecul de gălbenuș înapoi în amestecul de caramel rămas. Gatiti 1 minut si turnati in coaja de placinta coapta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
9
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr, foarte încet, bătând până când albușurile de ou sunt rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
10
Se întinde peste umplutură și se coace la 400 de grade timp de 10 minute sau până când bezea se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista