Placinta Cu Branza Sopapilla
Placinta cu branza Sopapilla necesita aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 320 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 8242 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanilan mexican, rulouri de semilună, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Placinta Cu Branza Sopapilla, Sopapilla Cheesecake, și Sopapilla Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Bateți crema de brânză cu 1 cană de zahăr și extractul de vanilie într-un bol până se omogenizează.
Desfaceți conservele de aluat semilună și folosiți un știft pentru a modela fiecare piesă în dreptunghiuri de 9x13 inci. Apăsați o bucată în partea de jos a unui vas de copt de 9x13 inch. Întindeți uniform amestecul de brânză cremă în vasul de copt, apoi acoperiți cu bucata rămasă de aluat semilună. Amestecați împreună 3/4 cană de zahăr, scorțișoară și unt. Puneți amestecul peste partea superioară a cheesecake-ului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul semilună s-a umflat și s-a rumenit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și stropiți cu miere. Se răcește complet în tigaie înainte de a tăia în 12 pătrate.