Reteta Placinta Ciobanesc marocan ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră și 24 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de ou, ceapă, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați mielul uniform cu 1/2 linguriță de chimen măcinat și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Miel
Sare
5
Adăugați mielul în tigaie și sotati timp de 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți mielul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați usturoi; saut timp de 30 de secunde, amestecând constant. Se amestecă pasta de roșii și se fierbe 30 de secunde, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
9
Adăugați bulion de pui și 1/2 cană de apă în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți mielul în tigaie. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de chimen măcinat, măsline, stafide, miere, ardei roșu măcinat și turmeric măcinat. Se amestecă 1/8 linguriță scorțișoară măcinată. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Scorțișoară Măcinată
Turmeric
Supă De Pui
Chimen Măcinat
Stafide
Măsline
Miere
Apă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se ia de pe foc; se amestecă mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
11
Gatiti cartoful intr-o cratita mare cu apa clocotita 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Puneți cartoful într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Presărați cartoful cu restul de 1/4 linguriță sare și restul de 3/8 linguriță scorțișoară măcinată. Bateți cartoful cu un mixer la viteză mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Adăugați oul și bateți până se combină. Puneți amestecul de miel în 4 (10 uncii) ramekins; întindeți amestecul de cartofi uniform peste amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miel
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Așezați ramekins pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată