Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne)

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagini coapte umplute cu carne) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 354 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. 553 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, coriandru, pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pătlagine coapte la grătar (pl. pl. Tanos Maduros A La Parrilla), Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită), și Canoas ("canoe" de pătlagină coapte umplute cu carne măcinată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. curățați pătlaginele, așezați-le pe o foaie de copt și frecați-le cu unt.luați plantanele timp de 20 de minute, apoi întoarceți-le și coaceți încă 15 minute sau până devin aurii pe ambele părți.Între timp, faceți umplutura: într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Se adaugă și se fierbe ceapa pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până aproape auriu.
Adăugați chimenul, sarea și piperul.
Adăugați carnea de vită măcinată, bulionul de vită și sosul de roșii. Gatiti inca aproximativ 20 de minute.
Scoateți pătlaginele din cuptor, faceți o fantă orizontală pe mijlocul fiecărui pătlagină și umpleți-le cu amestecul de carne.