Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne)

Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne)
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagini coapte umplute cu carne) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 354 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. 553 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, coriandru, pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pătlagine coapte la grătar (pl. pl. Tanos Maduros A La Parrilla), Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită), și Canoas ("canoe" de pătlagină coapte umplute cu carne măcinată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. curățați pătlaginele, așezați-le pe o foaie de copt și frecați-le cu unt.luați plantanele timp de 20 de minute, apoi întoarceți-le și coaceți încă 15 minute sau până devin aurii pe ambele părți.Între timp, faceți umplutura: într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă și se fierbe ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până aproape auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați chimenul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați carnea de vită măcinată, bulionul de vită și sosul de roșii. Gatiti inca aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
6
Scoateți pătlaginele din cuptor, faceți o fantă orizontală pe mijlocul fiecărui pătlagină și umpleți-le cu amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista