Pizzete Cu Usturoi Și Rozmarin

Pizzete Cu Usturoi Și Rozmarin
Usturoi & Pizzettes rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, usturoi și brânză mozzarella apoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului în poziția superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o piatră de pizza pe raft, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
3
Se încălzește cuptorul la 500 sau mai multe grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați usturoi tocat și gătiți învârtind tigaia des până când usturoiul sfârâie și abia începe să se coloreze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc și puneți usturoiul deoparte să se răcească încă în ulei.Împărțiți aluatul în 16 bile de dimensiuni ping-pong (sau puțin mai mici). Aplatizați sau rotiți fiecare bilă într-un disc subțire de aproximativ 3 centimetri în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament, ușor prăfuită cu făină de porumb. Nu le aglomerați, poate fi necesar să folosiți două foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei cu cel puțin 20 de minute înainte de a continua.Dacă discurile de aluat s-au retras după ce s-au odihnit, folosiți vârful degetelor pentru a le readuce la aproximativ 3 centimetri în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Periați fiecare cu puțin din amestecul răcit de usturoi și ulei de măsline, obținând o mulțime de bucăți de usturoi crocante pe fiecare disc. Împărțiți mozzarella uniform deasupra fiecăruia; urmat de rozmarin tocat și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Garnisiți cu 2 sau 3 felii de usturoi, o crenguță mică de rozmarin și un strop mic de ulei de măsline per pizzetă,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Coaceți pizzetele în cuptorul foarte fierbinte timp de 6 până la 8 minute sau până când crustele sunt aurii și crocante, cu brânza ușor carbonizată. Urmăriți-le cu atenție, deoarece pot trece rapid de la carbonizat la ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista