Pizzete Cu Usturoi Și Rozmarin
Usturoi & Pizzettes rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, usturoi și brânză mozzarella apoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului în poziția superioară.
Așezați o piatră de pizza pe raft, dacă doriți.
Se încălzește cuptorul la 500 sau mai multe grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi tocat și gătiți învârtind tigaia des până când usturoiul sfârâie și abia începe să se coloreze, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți usturoiul deoparte să se răcească încă în ulei.Împărțiți aluatul în 16 bile de dimensiuni ping-pong (sau puțin mai mici). Aplatizați sau rotiți fiecare bilă într-un disc subțire de aproximativ 3 centimetri în diametru.
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament, ușor prăfuită cu făină de porumb. Nu le aglomerați, poate fi necesar să folosiți două foi de copt.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei cu cel puțin 20 de minute înainte de a continua.Dacă discurile de aluat s-au retras după ce s-au odihnit, folosiți vârful degetelor pentru a le readuce la aproximativ 3 centimetri în diametru.
Periați fiecare cu puțin din amestecul răcit de usturoi și ulei de măsline, obținând o mulțime de bucăți de usturoi crocante pe fiecare disc. Împărțiți mozzarella uniform deasupra fiecăruia; urmat de rozmarin tocat și parmezan.
Garnisiți cu 2 sau 3 felii de usturoi, o crenguță mică de rozmarin și un strop mic de ulei de măsline per pizzetă,
Coaceți pizzetele în cuptorul foarte fierbinte timp de 6 până la 8 minute sau până când crustele sunt aurii și crocante, cu brânza ușor carbonizată. Urmăriți-le cu atenție, deoarece pot trece rapid de la carbonizat la ars.