Pizzete cu smochine și prosciutto
Fig & prosciutto pizzettas este un curs principal care servește 6. O porție conține 582 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 357 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați butonul de unt, drojdia cu acțiune rapidă a plicului, racheta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Pizzete cu sparanghel cu Fontinan și Prosciutto, Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și rucola și cu Taleggio și Puttanesca, și Pizza Cu Smochine Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul, amestecați făina, drojdia și sarea într-un bol. Măsurați 250 ml apă caldă manual într-un ulcior, adăugați uleiul, apoi introduceți vârful în amestecul de făină.
Se amestecă împreună cu o lingură de lemn, urmată de mâini, pentru a face un aluat umed adăugați o stropire mai multă apă caldă, dacă este necesar. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați undeva cald să crească timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Se încălzește untul, apoi se înmoaie șalotele și se lasă deoparte.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Răsturnați aluatul pe o suprafață făinoasă, frământați scurt pentru a netezi, apoi împărțiți în 6-8 bile.
Întindeți fiecare într-un cerc subțire, apoi aranjați pe foi de copt praf de făină.
Se amestecă crme frache, parmezan și șalotă cu puțină sare și mult piper negru.
Se întinde peste aluat și se coace timp de 10-15 minute până când sunt crocante la margini și ușor umflate.
Aruncați smochinele și mozzarella cu racheta.
Presărați peste pizzete cu prosciutto.
Se amestecă uleiul și oțetul, se strecoară peste pizzete și se servește.