Pizza Vesuvio cu lucrările
Pizza Vesuvio cu lucrările ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 178 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, Salam, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pizza Vesuvio cu lucrările, Lucrările " Pizza, și Pizza pepene verde cu lucrările (--Tasty -- ștampila de aprobare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza în cuptor și preîncălziți cuptorul la 50
Lăsați piatra să se încălzească timp de 30 de minute. Într-un castron, stropiți ușor inimile de anghinare cu ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, rulați sau întindeți aluatul de pizza până la o rundă de 12 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Rulați marginea pe jumătate din pizza cu grosimea de 1/16 inch. Făinați Generos o coajă de pizza.
Transferați aluatul pe coajă și periați ușor cu ulei. Completați partea mai subțire a aluatului cu jumătate din anghinare, mozzarella, ricotta, șuncă și salam, la 3 inci de margine.
Se presară cu jumătate din oregano și se stropesc cu 2 linguri de marinara. Ridicați marginea de 3 inci a aluatului peste umplutură și apăsați pentru a sigila în centrul rundei.
Întindeți restul de 1/4 cană de marinara peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Aranjați inimile de anghinare rămase, mozzarella, șunca și salamul peste marinara. Puneți bucățele mici de ricotta peste toppinguri, apoi împrăștiați ciupercile și măslinele deasupra.
Se presară cu oregano rămas.
Glisați pizza pe piatra fierbinte și coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt crocante și clocotite.
Tăiați în pene și serviți.