Pizza Vegetală De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul vegetal de casă. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 16 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă caldă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Încearcă Toddler: pizza de casă cu fețe vegetale, Aluat de Pizza cu ciuperci moale de casă și copie pizza cu pisici Mellowterranean, și Aluat de Pizza cu ciuperci moale de casă și copie pizza cu pisici Mellowterranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apă caldă într-un castron mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Se lasă să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Cerneti faina, zaharul, 1 lingura oregano si 1 lingurita sare intr-un castron mare.
Se amestecă oul și uleiul în ingrediente uscate; se amestecă amestecul de drojdie. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, apoi puneți aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (235 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Gatiti si amestecati rosiile cubulete, pasta de rosii, ceapa, 1 lingura oregano, usturoi, praf de ceapa, 1 lingurita sare si piper intr-o cratita la foc mediu. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, 15-20 de minute.
Puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Folosiți un cuțit pentru a împărți aluatul în două bucăți egale-nu rupeți. Formați aluatul în rondele și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Formați aluatul în dreptunghiuri și așezați-l pe foaia de copt pregătită. Puneți sosul de roșii peste aluat.
Se presară cu 1 1/4 cană de brânză mozzarella; Se acoperă cu ardei gras, ceapă și ciuperci.
Presărați 1/4 cană de brânză mozzarella deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este rumenită și crocantă și brânza s-a topit, 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 320 de dolari.
![Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado]()
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.