Pizza Umplute
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Pizza umplută ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 296 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, sos de pizza, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Umplute Pizza, Pizza Umplute, și Pui Umplut Cu Pizza.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Vas de copt dreptunghiular cu grăsime, 13x9x2 inci. Gatiti carnatii si carnea de vita macinata in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Se amestecă Bisquick și apă într-un castron mare până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în 2 părți, 1 parte puțin mai mare.
Rulați o parte mai mare a aluatului în dreptunghi, 16x14 inci, pe suprafața prăfuită cu Bisquick. Îndoiți transversal în treimi.
Așezați în centrul vasului de copt; desfaceți. Apăsați pe partea de jos și în sus a vasului.
Se presară cu 1 cană de brânză; se acoperă cu 3/4 cană de sos de pizza, amestecul de carne, ciuperci și ardei gras, toppinguri de pizza și 1 1/2 căni de brânză.
Rulați aluatul rămas în dreptunghi, 13x9 inci. Îndoiți transversal în treimi.
Așezați pe brânză în centrul vasului de copt; desfaceți. Apăsați marginile crustei de jos și de sus împreună pentru a sigila. Faceți fante mici în crusta superioară.
Întindeți sosul de pizza rămas peste crustă; se presară cu brânza rămasă.
Coaceți neacoperit 22 până la 25 de minute sau până când marginile crustei sunt maronii aurii.