Pizza Swiss Steak
Pizza Swiss Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți ciuperci, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente. Dragă friptură în amestec de făină.
Friptură brună, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mare 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți friptura din tigaie și puneți - o într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Saut ceapa feliata, ardeiul gras tocat si ciupercile in tigaie la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați pizza și sosuri de roșii și fierbeți 15 minute; se toarnă peste friptură.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și presărați cu brânză; coaceți 15 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.