Pizza streusel cu scorțișoară cu burniță de vanilie
Reteta Pizza Streusel cu scortisoara cu Burnita de vanilie este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 150 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ovăz, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cran-Pizza Granola cu mere cu burniță de vanilie, Tort de scorțișoară fără gluten cu burniță de vanilie, și Scorțișoară Streusel Desert Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați 1 cană de făină, drojdie, zahăr și sare într-un castron mare.
Încălziți laptele și untul până când sunt foarte calde (120 până la 130 de grade F).
Se adaugă în făină și se amestecă până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat suficientă făină rămasă (3/4 până la 1 cești de la MC) pentru a face un aluat moale. Aluatul ar trebui să formeze o minge și va fi ușor lipicios. Frământați pe o suprafață făinoasă sau în vasul mixerului stand cu cârlig de aluat până când este neted și elastic, aproximativ 4 minute. (Dacă utilizați Rapid
Creșteți drojdia, lăsați aluatul să se odihnească în acest moment timp de 10 minute.) Pat aluat cu mâinile presarate pentru a umple tava de pizza unsa sau foaie de copt. Am bătut aluatul într-un cerc de 12 inci direct pe un vas de pizza mare (12 până la 16 inci). Forma jantă. Acoperiți cu un prosop și lăsați să se odihnească 10 minute.Pentru topping, amestecați făina, zahărul brun, scorțișoara și nucșoara într – un castron-am folosit același castron pe care îl folosisem pentru aluatul de pizza.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau două furculițe până se sfărâmă. Se amestecă ovăzul.
Se presară peste crusta de pizza.
Coaceți pe cel mai mic suport pentru cuptor timp de 12 până la 15 minute, până când toppingul și crusta se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe grătar timp de 5 minutes.To faceți glazura, topiți untul într-o ceașcă de măsurare de 2 cani pentru microunde.
Adăugați zahărul și amestecați (va fi în continuare gros și praf în acest moment), apoi adăugați lapte 2 lingurițe la un moment dat până când este consistența lipiciului sau puțin mai groasă.
Transferați într-o pungă de decorare neasamblată (nu este necesar vârf) sau într-o pungă de congelare rezistentă. Tăiați vârful sau colțul pungii și stropiți peste pizza înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto