Pizza slabă la grătar cu cârnați și piper

Reteta slab cârnați la grătar și Piper Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza cu cârnați afumați la grătar și piper, Pizza cu cârnați la grătar cu salată de ardei gras, și Pizza cu cârnați și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foaia de 18x12 inci din folie rezistentă; așezați pe o foaie mare de prăjituri. Pulverizați folia cu spray de gătit; pus deoparte.
Puneți jumătățile de ardei pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 3 până la 5 minute, întorcându-vă ocazional, până când este crocant.
Scoateți din grătar; rece.
Desfaceți aluatul pe folie pulverizată. Începând de la centru, apăsați aluatul pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci.
Ungeți blatul aluatului cu 1 linguriță de ulei.
Inversați folia, așezând uleiul de aluat cu partea în jos direct pe grătar; îndepărtați folia și reveniți la foaia de prăjituri, pulverizată cu partea în sus. Gatiti neacoperit 2-4 minute sau până când partea de jos a aluatului este maro auriu. (Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.) Cu turnător larg de clătite metalice, întoarceți crusta. Gatiti cu 1 minut pana la 1 minut cu 30 de secunde mai mult sau pana cand fundul este setat, dar nu se rumeneste. Îndepărtați cu grijă crusta de pe grătar; așezați partea rumenită în sus pe folie pe foaia de prăjituri.
Crusta superioară cu sos de pizza, 1 cană de brânză, feliile de ardei la grătar și cârnați.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și oregano.
Glisați pizza din folie pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand crusta de jos se rumeneste si branza se topeste.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.