Pizza Siciliană

Pizza Siciliană
Reteta Pizza siciliană ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 1 oră și 5 minute. Această rețetă vegană servește 30 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 89 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza Siciliană La Grătar, Pizza siciliană (sfincione), și Pizza Cu Dovlecei Sicilieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de făină, drojdie și 1 1/2 lingurițe de sare într-un bol mare de amestecare; amestecați 1 1/2 căni de apă caldă și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Bateți la viteză mică cu un mixer electric timp de 1 până la 2 minute; bateți la viteză mare 3 minute. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face aluatul rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați într-un castron bine uns, întorcându-vă la partea de sus a grăsimii.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
6
Puneți aluatul în jos și apăsați pe o tigaie rotundă de pizza de 12 inci ușor unsă sau într-o tigaie de jellyroll de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
TigaieTigaie
7
Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald, fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
8
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1 linguriță de sare, roșii și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
10
Se aduce la fierbere; gatiti, acoperit, la foc mediu 10 minute. Sosul de lingură peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SosSos
11
Coaceți la 475 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Presărați uniform cu toppingurile dorite; coaceți încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Garnisiți, dacă doriți.
14
Prep: 30 min.; Creștere: 1 oră., 45 min.;
15
Coace: 35 min
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Notă: pentru o crustă mai subțire, împărțiți aluatul în jumătate; apăsați pe 2 (12 inci) Tigăi rotunde pentru pizza. Continuați cu rețeta conform indicațiilor. În mod tradițional, Joyce face această rețetă într-o formă dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Revista