Pizza Sfântului Iosif: San Giuseppe Sfincioni

Pizza Saint Joseph: San Giuseppe Sfincioni ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 827 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de grâu, nucșoară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Încercați Pufuri cu cremă de zi Saint Joseph / Sfinci di San Giuseppe, Vitel Giuseppe, și Ciocolata Zeppole di San Giuseppe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul și plăcile de copt la 500 de grade F.
Împărțiți aluatul în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât celălalt și rulați în 2 runde cu diametrul de aproximativ 12 inci, din nou 1 puțin mai mare decât celălalt. Înveliți paleta cu sarea de mare.
Așezați aluatul mai mare rotund pe paleta întinsă cu sare de mare grosieră.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați broccoli și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, amestecând constant, aproximativ 10 până la 12 minute. Se lasă să se răcească. Condimentează cu mai multe grătare de nucșoară proaspătă și sare și piper.
Ungeți aluatul mare rotund cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Întindeți ricotta peste aluat și ungeți la 1 inch de margine în jur.
Așezați bucățile de broccoli deasupra ricottei și stropiți cu uleiul de măsline rămas și pesmetul.
Așezați al doilea aluat rotund Deasupra și apăsați în jos pe margini pentru a sigila. Puneți găuri în stratul superior.
Stropiți ușor cu apă și puțin ulei și coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Combinați vinul, apa și drojdia într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Adăugați mierea, sarea și uleiul de măsline și amestecați bine.
Adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat liber.
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați cu lingura timp de 2 până la 3 minute pentru a încorpora cât mai multă făină.
Aduceți aluatul împreună cu mâna și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați timp de 6 până la 8 minute, până când aveți un aluat neted și ferm.
Așezați aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți cu un prosop. Puneți deoparte să se ridice în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
După 45 de minute, tăiați aluatul înălțat în 2 bucăți egale și frământați fiecare porție într-o rundă. Acoperiți din nou și lăsați să crească timp de 15 minute. Aluatul este acum gata de utilizare.