Pizza Salsa cu crustă de brânză

Pizza Salsa cu crustă de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza Salsa cu crustă de brânză. O porție conține 180 de calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de jalape de brânză de proces cu aromă de jalape, salsa veche el 'n chunky, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza Cu Crustă De Brânză, Pizza Cu Brânză Cu Crustă Dublă Vrăjită, și Pizza hawaiană cu crustă de ierburi și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți foaia mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă salsa; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă Bisquick, răspândirea brânzei și apă fierbinte până se formează aluat moale. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită cu Bisquick; rulați în Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TartinabilăBrânză Tartinabilă
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
4
Rulați în cerc de 14 inci; așezați pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Răspândiți amestecul de carne de vită peste crustă până la 2 inci de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Carne De VităCarne De Vită
6
Se presară cu ceapă. Îndoiți marginea peste amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Sparkling ros nr. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista