Pizza Rustica cu urzici sălbatice

Pizza Rustica cu urzici sălbatice
Rețeta Pizza Rustica cu urzici sălbatice ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză pecorino romano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă Savuroasă Cu Urzici Sălbatice, Pizza Rustica, și Pizza Rustica.

Instrucțiuni

1
Cojiți pielea exterioară din bulbul de usturoi, lăsând cuișoarele atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
2
Tăiați sfertul superior al becului.
3
Așezați becul, cu partea tăiată în sus, pe o bucată de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei și sigilați bine folia peste usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; rece. Scoateți pulpa de usturoi, amestecați și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Preîncălziți cuptorul la 450 cu o piatră de pizza pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
8
Blanch frunze de urzică în apă clocotită sărată 1 minut, se scurge și se scufundă în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UrzicaUrzica
ApăApă
9
Scoateți frunzele de urzică din apă, stoarceți excesul și lăsați-le deoparte. (Dacă utilizați spanac, puneți-l într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la 3 minute. Pune deoparte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UrzicaUrzica
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
10
Presărați suprafața cu făină de semolă și rulați aluatul de Pizza într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Aluat De PizzaAluat De Pizza
RolaRola
11
Întindeți aluatul cu piure de usturoi (usturoiul nu va acoperi întreaga suprafață); se presară cu piper roșu zdrobit și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
12
Se presară cu Pecorino Romano și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
CimbruCimbru
13
Tăiați aproximativ urzicile și întindeți-le peste cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UrzicaUrzica
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CimbruCimbru
14
Presărați mozzarella, provolone și fontina uniform pe pizza. Glisați cu grijă pizza pe piatra preîncălzită; coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite și crocante. Feliați și stropiți cu ulei de măsline extravirgin după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProvoloneProvolone
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista