Rețeta Pizza Rustica cu urzici sălbatice ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză pecorino romano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă Savuroasă Cu Urzici Sălbatice, Pizza Rustica, și Pizza Rustica.
Instrucțiuni
1
Cojiți pielea exterioară din bulbul de usturoi, lăsând cuișoarele atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
2
Tăiați sfertul superior al becului.
3
Așezați becul, cu partea tăiată în sus, pe o bucată de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei și sigilați bine folia peste usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor; rece. Scoateți pulpa de usturoi, amestecați și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Preîncălziți cuptorul la 450 cu o piatră de pizza pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
8
Blanch frunze de urzică în apă clocotită sărată 1 minut, se scurge și se scufundă în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Urzica
Apă
9
Scoateți frunzele de urzică din apă, stoarceți excesul și lăsați-le deoparte. (Dacă utilizați spanac, puneți-l într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la 3 minute. Pune deoparte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Urzica
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
10
Presărați suprafața cu făină de semolă și rulați aluatul de Pizza într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Aluat De Pizza
Rola
11
Întindeți aluatul cu piure de usturoi (usturoiul nu va acoperi întreaga suprafață); se presară cu piper roșu zdrobit și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Piper Negru
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
12
Se presară cu Pecorino Romano și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
Cimbru
13
Tăiați aproximativ urzicile și întindeți-le peste cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Urzica
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cimbru
14
Presărați mozzarella, provolone și fontina uniform pe pizza. Glisați cu grijă pizza pe piatra preîncălzită; coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite și crocante. Feliați și stropiți cu ulei de măsline extravirgin după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.