Pizza Rulată Venețiană
Venețiană laminate Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, aluat de pizza, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sardine Venețiene, Paella În Stil Venețian, și Creveți venețieni și scoici.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un suport pentru cuptor în partea inferioară 1/3 a cuptorului și preîncălziți la 425 grade F.
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul de pizza într-un cerc cu diametrul de 12 până la 14 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci.
Presărați 1/2 din mozzarella peste aluat. Aranjați prosciutto peste brânză într-un singur strat.
Se presară cu spanacul. Se acoperă cu brânza rămasă. Luați 1 capăt al cercului și rotiți aluatul într-un cilindru subțire, pliant ușor în capete.
Ungeți aluatul cu uleiul de măsline și condimentați cu sarea.
Așezați aluatul, cusătura în jos, pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți timp de 25 de minute până când blatul se rumeneste. Lăsați pizza să se răcească timp de 10 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați pizza în bucăți de 3/4 inci și serviți.