Pizza Rulată Venețiană

Pizza Rulată Venețiană
Venețiană laminate Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, aluat de pizza, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sardine Venețiene, Paella În Stil Venețian, și Creveți venețieni și scoici.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport pentru cuptor în partea inferioară 1/3 a cuptorului și preîncălziți la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul de pizza într-un cerc cu diametrul de 12 până la 14 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Presărați 1/2 din mozzarella peste aluat. Aranjați prosciutto peste brânză într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Se presară cu spanacul. Se acoperă cu brânza rămasă. Luați 1 capăt al cercului și rotiți aluatul într-un cilindru subțire, pliant ușor în capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Ungeți aluatul cu uleiul de măsline și condimentați cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Așezați aluatul, cusătura în jos, pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți timp de 25 de minute până când blatul se rumeneste. Lăsați pizza să se răcească timp de 10 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați pizza în bucăți de 3/4 inci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista