Pizza Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza Loaf. Această rețetă servește 12. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați inele de piper murat, oregano, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza Pâine, Pizza Pâine, și Ciabatta Pizza Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Pe o foaie de copt unsă, întindeți aluatul într-un 15x10-in. dreptunghi. Într-un castron mic, combinați gălbenușurile de ou, parmezanul, uleiul, pătrunjelul, oregano, praful de usturoi și piperul.
Se presară cu pepperoni, brânză mozzarella, ciuperci, inele de piper, piper verde și măsline.
Roll-up, stil jeleu-roll, începând cu o latură lungă; prindeți cusătură pentru a sigila și tuck se termină sub.
Așezați cusătura în jos; periați cu albușuri de ou. Nu lăsați să se ridice.
Coaceți 35-40 de minute sau până se rumenesc. Încălziți sosul de pizza; serviți cu pâine feliată.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva
Roșu rubiniu intens cu reflexe violete. Intensă, persistență, cu un miros bun de mure și coacăz. Palatul are o structură bună, prospețime și mineralitate, taninuri moi cu o persistență excelentă.