Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Puttanesca Pizza cu Taleggio și Arugulan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 973 calorii. Pentru $ 6.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, sare kosher, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și Ruculan și cu Taleggio și Puttanesca, Gnocchi cu rucola, Morels și Taleggio, și Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o piatră de pizza într-un cuptor de 500 de grade F. Praf partea superioară a unei coajă de pizza cu făină de semolă și așezați aluatul de pizza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați măslinele, caperele, roșiile, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-un bol mic. Condimentează cu sare și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți subțire sosul puttanesca peste aluatul de pizza și deasupra cu taleggio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Brânză Taleggio
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Așezați pizza pe piatra de pizza sau pe o tavă de foi și coaceți până când crusta este maro și crocantă și brânza este topită, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Spre sfârșitul timpului de gătit, îmbrăcați ușor rucola cu ulei de măsline și o sare de vârf. Topiți pizza finită imediat cu rucola, tăiați-o în bucăți și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La Rotisor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Turnați apa caldă într-un bol mic (dacă apa este prea fierbinte drojdia va muri și dacă apa este prea rece drojdia nu se va activa). Amestecați zahărul și drojdia uscată pentru a combina și lăsați să stea 15 minute. Partea de sus a apei va bule și miros foarte drojdie, asta este ceea ce vrei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Combinați făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centru și turnați uleiul de măsline și apa de drojdie. Se amestecă treptat făina în lichid, folosind o furculiță. Odată ce cea mai mare parte a făinii a fost încorporată, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru netedă și curată, prăfuită cu făină de bancă. Folosiți-vă mâinile pentru a frământa aluatul la o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Drojdie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Așezați aluatul într-un vas de amestecare ușor uleiat. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, cel puțin 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Porționați aluatul și întindeți-l la dimensiunea dorită.