Pizza Pulled Pork BBQ

Pizza cu carne de porc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1380 de calorii , 52 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Pentru 6,78 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și luați carne de porc împrăștiată, ceapă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , ceea ce este bun. Rețete similare includ pizza de porc rășită la grătar , sandvișuri de porc strânsă cu bere la gătit lent și sandvișuri de porc strânsă la grătar și sandvișuri de porc strânsă la grătar .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Așezați crusta de pizza pe o tavă de copt.
Într-un castron, amestecați sosul barbeque cu pudră de chili chipotle; se asezoneaza cu sare si piper negru.
Întindeți sosul peste crusta de pizza.
Aranjați uniform carnea de porc, ceapa tăiată și feliile de ardei gras roșu peste pizza.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingurile sunt fierbinți și crusta de pizza este crocantă pe fund, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva]()
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.