Pizza prăjită cu roșii și anghinare
Rețeta prăjită de roșii și anghinare Flatbread Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 24 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, suc de lămâie, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Pâine Plată Cu Anghinare Cu Spanac, Spanac Bacon Anghinare Flatbread Pizza, și Pizza Cu Anghinare Cu Vinete (Luni Fără Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați roșiile și anghinarea cu 1 linguriță de ulei și aranjați într-o tigaie superficială. Se fierbe, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute sau până când sunt carbonizate și roșiile sunt ofilite.
Preîncălziți cuptorul la 45
Acoperiți fiecare pâine plată cu jumătate de roșii și anghinare.
Se presara cu parmezan ras; se coace în treimea de jos a cuptorului 10 minute sau pana se rumeneste si clare.
În timp ce pizza se coace, aruncați rucola cu parmezan ras, suc de lămâie, restul de 1 linguriță de ulei de măsline, sare și piper.
Tăiați pizza în pene și serviți cu rucola alături.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.