Pizza prăjită cu brânză de legume și capră
Rețeta prăjită de legume și brânză de capră Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 30 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați vinete, dovlecei, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza prăjită cu legume și brânză de capră, Paste de legume prăjite cu brânză de capră, și Salată de legume prăjită cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați ceapa cu 1 linguriță de ulei; aranjați pe o rolă de jeleu căptușită cu folie de aluminiu sau o tigaie pentru pui.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând după 10 minute.
Amestecati împreună vinete și următoarele 6 ingrediente; adauga la ceapa pe tigaie jeleu rola.
Coaceți încă 30 de minute, amestecând la intervale de 10 minute.
Așezați crustele de pizza pe 2 foi de copt ușor unse; întindeți pesto uniform peste cruste și aranjați legumele uniform peste pesto.
Presărați brânză de capră mărunțită și 1/4 cană de nuci de pin peste legume.
Coaceți pizza la 425 timp de 25 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.