Pizza Proaspătă Cu Roșii-Feta
Rețeta pizza proaspătă de roșii-Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 314 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, aluat de pizza, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Pizza Phyllo cu roșii proaspete și brânză Feta, și Roșii, Ierburi Proaspete Și Feta Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei, acoperit, timp de 30 de minute.
Aranjați feliile de roșii pe o tigaie cu jeleu căptușită cu prosoape de hârtie; acoperiți cu mai multe prosoape de hârtie.
Lăsați să stea 30 de minute.
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Combinați roșiile, 2 linguri de ulei și usturoiul.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată și străpungeți aluatul liberal cu o furculiță. Scoateți cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatră; așezați aluatul pe piatră. Aranjați amestecul de roșii pe aluat. Se sfărâmă brânza; se presară peste pizza.
Coaceți la 500 timp de 19 minute sau până când crusta este aurie și brânza este ușor rumenită.
Scoateți din cuptor; se acoperă cu măsline și busuioc.
Periați crusta exterioară cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei.
Tăiați pizza în 6 felii mari.