Pizza proaspătă cu Mozzarella și busuioc
Mozzarellan proaspete și busuioc Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână șuncă de țară, roșii prune, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, Pizza Cu Ton, Mozzarella Proaspătă Și Busuioc, și Rețetă de pizza la grătar Mozzarellan și busuioc proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Formați bila de aluat de Pizza într - un cerc de 6 până la 8 inci pe o suprafață ușor făinată. (Aluatul nu trebuie să fie perfect rotund.)
Așezați aluatul pe o bucată de hârtie pergament. Îndoiți marginile aluatului, formând o margine de 1 inch.
Ungeți uleiul uniform peste aluat folosind o perie de patiserie. (Dacă nu aveți o perie de patiserie, stropiți uniform uleiul peste aluat.)
Acoperiți cercul de aluat de pizza cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 15 până la 20 de minute.
Încălziți piatra de pizza sau foaia de copt grea 10 până la 12 minute în cuptor.
Scoateți și aruncați folia de plastic din aluat.
Strat de roșii și următoarele 3 ingrediente uniform.
Se presară cu piper. Transferați cu grijă aluatul pe hârtie pergament pe piatra de pizza.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie.