Rețeta de Pizza Poppers vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 de minute . Acest aperitiv are 249 de calorii , 11 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 16 persoane și costă 58 de cenți per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de oregano, grăsime vegetală, pepperoni și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 39% , ceea ce nu este chiar atât de grozav. Crispy Italian Cauliflower Poppers Appetizer , Heart Poppers și Pittata - Pizza Frittata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, combinați 2 căni de făină, zahărul, drojdia, oregano și sarea. Într-o cratiță, încălziți apa și grăsimea vegetală la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați la ingredientele uscate; bateți până se umezește.
3
Adăugați oul; bateți la viteză medie timp de 1 minut. Încorporați brânza și pepperoni; amestecați bine. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți-l în patru bucăți. Împărțiți fiecare bucată în opt bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
7
Rulați fiecare bilă într-o frânghie de 30 cm. Legați-o într-un nod lejer, lăsând două capete lungi. Îndoiți capătul superior sub sul; aduceți capătul inferior în sus și apăsați-l în centrul sulului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați pe tăvi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți la 190°C timp de 10-12 minute sau până se rumenește.