Pizza Pesto Cu Patru Ciuperci

Pizza Pesto cu patru ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, salată de țelină și pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Pesto de pui și ciuperci prăjite, Vinete (Vinete) Ciuperci Feta Pesto Pizza, și Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Așezați aluatul într-un vas mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mediu (50% Putere) 45 de secunde.
Combinați 2/3 cană de apă și porcini într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni. Cuptor cu microunde la maxim 4 minute sau până se înmoaie; scurgere. Tăiați grosolan porcini.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci proaspete și usturoi; saut 5 minute. Se amestecă porcini, piper și sare.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață făinoasă. Scoateți cu grijă piatra de pizza din cuptor; aranjați aluatul pe piatra de pizza.
Întindeți pesto peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch.
Presărați brânză peste pesto; Se acoperă cu amestec de ciuperci.
Coaceți la 500 timp de 13 minute sau până când crusta este rumenită și crocantă.