Rețeta Pizza Pesto cu creveți la grătar și coriandru poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 646 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 121 de fani. Un amestec de făină nealbită, sare, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Pizza Pesto cu creveți la grătar și coriandru, Pizza Pesto cu creveți la grătar și coriandru, și Frigarui de creveți Pesto cu coriandru și fistic la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună drojdia și 1/4 cană de apă într-un castron mic și lăsați să stea 5 minute pentru a dovedi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați 1 3/4 căni de făină într-un castron mare cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de drojdie, apa rămasă și uleiul și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Ulei De Gătit
5
Transferați aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până se omogenizează. Ungeți un castron mare cu restul de 1 linguriță de ulei, adăugați aluatul și întoarceți-l la strat. Acoperiți și așezați într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Preîncălziți grătarul la mare. Odată ce aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Rotiți fiecare bilă într-un cerc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
8
Ungeți cu ulei și grătiți pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Întindeți câteva linguri de Pesto de coriandru peste fiecare pizza, acoperiți cu câteva felii de mozzarella de bivoliță, apoi acoperiți cu 4 creveți și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella De Bivol
1 Kg Tortillas De Maíz
Creveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Așezați pizza pe grătar până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Se servește fierbinte.
12
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Se condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
13
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Ungeți fiecare creveți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte (creveții vor fi opaci și vor deveni roz).
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.