Pizza pesto cu ardei roșu-busuioc ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 534 calorii, 16g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de frunze de rucola pentru copii, mozzarella, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Ardei roșu prăjit-Pizza cu roșii cu brânză de capră, busuioc și ulei de Chili roșu, Paste cu păr de înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc, și Pesto De Ardei Roșu Prăjit Și Busuioc Penne Piccolini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pesto: Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți ardeii pe o foaie de copt, frecați-i cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper negru, după gust. Prăjiți până când sunt ușor carbonizate și moi, întorcându-se de mai multe ori, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-i să se aburească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți pielea și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
6
Puneți ardeii, usturoiul, busuiocul și nucile de pin în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare și pulsați pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați brânza și sarea și piperul, după gust și pulsați de câteva ori doar pentru a combina. Răsturnați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Pentru pizza: aprindeți un grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Rulați aluatul de pizza în cercuri de 2 (12 inci), periați blatul cu puțin ulei de canola și condimentați-le cu sare și piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Puneți-le pe grătar, cu uleiul în jos și grătiți până când fundul este ușor carbonizat și maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Periați blaturile cu ulei suplimentar înainte de a răsturna pizza. Continuați grătarul până când crustele sunt doar ferme, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Transferați cojile pe o foaie de copt, acoperiți fiecare cu o parte din pesto, mozzarella și Parmigiano ras și readuceți-le la grătar. Închideți capacul și grătiți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Scoateți pizza de pe grătar și terminați pizza cu niște ceapă roșie feliată și o mână de rucola. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
Combinați făina de pâine, zahărul, drojdia și sarea kosher în vasul unui mixer și combinați. În timp ce mixerul funcționează, adăugați apa și 2 linguri de ulei și bateți până când aluatul se formează într-o bilă. Dacă aluatul este lipicios, adăugați făină suplimentară, câte 1 lingură, până când aluatul se reunește într-o bilă solidă. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați apă suplimentară, câte 1 lingură odată. Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământă ușor într-o bilă netedă și fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Ungeți un castron mare cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, adăugați aluatul, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l într-o zonă caldă pentru a-l lăsa să dubleze dimensiunea, aproximativ 1 oră. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Acoperiți fiecare cu un prosop de bucătărie curat sau folie de plastic și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pizza poate fi asociată cu vin Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.