Pizza pesto cu ardei roșu-busuioc ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 534 calorii, 16g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de frunze de rucola pentru copii, mozzarella, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Ardei roșu prăjit-Pizza cu roșii cu brânză de capră, busuioc și ulei de Chili roșu, Paste cu păr de înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc, și Pesto De Ardei Roșu Prăjit Și Busuioc Penne Piccolini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pesto: Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți ardeii pe o foaie de copt, frecați-i cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper negru, după gust. Prăjiți până când sunt ușor carbonizate și moi, întorcându-se de mai multe ori, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-i să se aburească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți pielea și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți ardeii, usturoiul, busuiocul și nucile de pin în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare și pulsați pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați brânza și sarea și piperul, după gust și pulsați de câteva ori doar pentru a combina. Răsturnați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru pizza: aprindeți un grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Rulați aluatul de pizza în cercuri de 2 (12 inci), periați blatul cu puțin ulei de canola și condimentați-le cu sare și piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Puneți-le pe grătar, cu uleiul în jos și grătiți până când fundul este ușor carbonizat și maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Periați blaturile cu ulei suplimentar înainte de a răsturna pizza. Continuați grătarul până când crustele sunt doar ferme, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Transferați cojile pe o foaie de copt, acoperiți fiecare cu o parte din pesto, mozzarella și Parmigiano ras și readuceți-le la grătar. Închideți capacul și grătiți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
13
Scoateți pizza de pe grătar și terminați pizza cu niște ceapă roșie feliată și o mână de rucola. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Combinați făina de pâine, zahărul, drojdia și sarea kosher în vasul unui mixer și combinați. În timp ce mixerul funcționează, adăugați apa și 2 linguri de ulei și bateți până când aluatul se formează într-o bilă. Dacă aluatul este lipicios, adăugați făină suplimentară, câte 1 lingură, până când aluatul se reunește într-o bilă solidă. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați apă suplimentară, câte 1 lingură odată. Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământă ușor într-o bilă netedă și fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Ungeți un castron mare cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, adăugați aluatul, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l într-o zonă caldă pentru a-l lăsa să dubleze dimensiunea, aproximativ 1 oră. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Acoperiți fiecare cu un prosop de bucătărie curat sau folie de plastic și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pizza poate fi asociată cu vin Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.