Pizza Pesto Cilantro acoperită cu Portobellos și ceapă roșie

Pizza Pesto Cilantro acoperită cu Portobellos și ceapă roșie
Pizza Pesto coriandru acoperit cu Portobellos si ceapa rosie ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 227 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci, ceapă, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Pizza Cu Pesto Cilantro, Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro, și Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare și lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1 1/4 căni de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
5
Rotiți aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Acoperiți și lăsați să crească 10 minute sau până când sunt pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Pentru a pregăti pesto, așezați cilantro și următoarele 5 ingrediente (cilantro prin 1/2 linguriță de sare) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Pentru a pregăti pizza, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați ciupercile; gatiti 5 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
11
Adăugați oțetul și gătiți până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Puneți amestecul de ciuperci pe crusta de pizza. Puneți pesto cu lingurițe pe crusta de pizza. Se acoperă cu ceapă și se presară cu fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză FontinaBrânză Fontina
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Lăsați să stea 5 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista