Pizza nouă cu cartofi și rozmarin

Pizza nouă cu cartofi și rozmarin
Pizza nouă cu cartofi și rozmarin necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 1433 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de pizza, ulei de măsline, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pizza Cu Cartofi-Rozmarin, Pizza nouă cu cartofi și rozmarin, și Pizza Cu Cartofi Cu Rozmarin Și Brie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie cu apă, introduceți feliile de cartofi și fierbeți timp de 5 minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți foarte bine. Sfat într-un castron cu ulei de măsline și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă bine, astfel încât cartofii să fie complet acoperiți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați bazele de pizza pe o foaie de copt. Împrăștiați brânza peste baza de pizza, apoi aranjați amestecul de cartofi deasupra. Se condimentează cu sare și piper, apoi se coace timp de 20 de minute, până când baza de pizza este aurie și cartofii încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista