Pizza mexicană de pui cu crustă de făină de porumb

Pizza mexicană de pui cu crustă de făină de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 431 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, făină de porumb, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Pizza Mexicană De Pui Cu Crustă De Făină De Porumb, Pizza mexicană de pui cu crustă de făină de porumb, și Taco Pizza cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Pizza Kit Giveaway!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mediu, amestecați 3/4 cană de făină, zahăr, drojdie și sare. Se amestecă apă caldă și ulei. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză mare 1 minut. Se amestecă 1/3 cană de făină de porumb și restul de 3/4 cană de făină pentru a face un aluat moale.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Acoperiți; lăsați să se odihnească 10 minute.
Pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit; presărați cu făină de porumb suplimentară. Pe foaia de biscuiți, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 14x10 inci; înțepați cu furculița.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile încep să devină maro.
Se presară cu 1 cană din amestecul de brânză. Se acoperă cu pui, roșii și ardei gras.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți cu 6 până la 8 minute mai mult sau până când brânza este topită și marginile sunt maronii aurii.
Se presară cu ceapă și cilantro.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.