Pizza Mexicană Cu Brânză

Pizza Mexicană Cu Brânză
Pizza mexicană cu brânză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 772 calorii, 38g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.93 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, roșii conservate, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Quinoa Mexicană" Brânză", și Pui Mexican Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coaja de pâine pe o foaie de copt. Se amestecă împreună fasole prăjită, smântână și baie de fasole și se întinde peste coaja de pâine italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Fasole PrăjităFasole Prăjită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Scurgeți roșiile și uscați-le cu prosoape de hârtie; lingura peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Se presară cu brânzeturi.
4
Coaceți la 450 timp de 10 până la 12 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Notă: pentru a ușura rețeta, utilizați fasole prăjită fără grăsimi, smântână fără grăsimi sau ușoară și brânzeturi cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
Fasole PrăjităFasole Prăjită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista