Pizza mexicană a lui Matt

Pizza mexicană a lui Matt
Pizza mexicană a lui Matt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 30g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 732 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de tortilla de făină, roșii, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 61%. Încearcă Pizza Elote (cunoscută și sub numele de pizza mexicană de porumb de stradă), Smoothie verde al lui Matt, și Friptura prăjită de pui a lui Matt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tortilla pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Strat cu jumătate din pepperoni, roșii, salsa, măsline și brânză. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 1 minut sau până când brânza este topită. Se acoperă cu jumătate din salată. Faceți o a doua pizza cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza poate fi asociată cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone 2000 este de la o podgorie de pe deal, la vest de oraș. Este, fără îndoială, o sursă de top de Sangiovese superioare. Mai întunecat, mai rubin și mai negru în tonalitate decât îmbutelierea obișnuită, cald și copt în aromă cu fructe de pădure, vanilie și scorțișoară în față și în centru, aromele sale sunt lungi și concentrate. Continuitatea fluxului de-a lungul palatului este impresionantă, nivelul de densitate ridicat, iar forța și eleganța într-un echilibru excelent. Suplețea sugerează o pregătire care ar putea fi înșelătoare. Vinul va bea în continuare bine între 2012 și 2014."- Avocatul Vinului
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista