Pizza mexicană a lui Jimmy

Pizza mexicană a lui Jimmy
Pizza mexicană a lui Jimmy necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână boia, sare, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza mexicană a lui Jimmy, Pizza mexicană a lui Jimmy, și Puiul adobo al lui Jimmy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți 2 farfurii de plăcintă cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți carnea de vită, ceapa și usturoiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți grăsimea. Condimentează carnea cu pudră de chili, chimen, boia, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
CarneCarne
4
Așezați câte o tortilla în fiecare farfurie și acoperiți cu un strat de fasole prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5
Întindeți jumătate din carnea de vită măcinată condimentată peste fiecare, apoi acoperiți cu o a doua tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți plăcile din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întindeți jumătate din salsa peste fiecare tortilla de sus. Acoperiți fiecare pizza cu jumătate din brânzeturile Cheddar și Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Așezați jumătate din roșii, jumătate din ceapa verde și jumătate din feliile de jalapeno pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
10
Întoarceți pizza la cuptor și coaceți încă 5 până la 10 minute, până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia fiecare în 4 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista