Pizza mexicană

Pizza mexicană
Pizza mexicană este un fel principal pentru 8 persoane. O porție conține 306 calorii , 23 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 1,66 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, fasole neagră, ardei iute și ardei jalapeño. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexican. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 66% . Încercați Pizza cu salată Fiesta Mexicană , Fursecuri autentice de nuntă mexicană și Ardei grași umpluți mexicani Blast Of Color pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați 1/2 cană de făină, mălaiul, drojdia, sarea și zahărul. Într-o cratiță, încălziți apa, laptele și uleiul la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați la ingredientele uscate; bateți până la omogenizare. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Răsturnați pe o suprafață înfăinată; frământați până la omogenizare și elasticitate, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
3
Puneți compoziția într-un bol uns cu spray de gătit, întorcându-o o dată pentru a acoperi suprafața. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Întindeți aluatul. Pe o suprafață presărată cu făină, întindeți aluatul într-un cerc de 33 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
PunchPunch
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5
Transferați aluatul într-o tavă de pizza cu diametrul de 35 cm, unsă cu spray de gătit; ungeți ușor marginile. Înțepați aluatul de câteva ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Coaceți la 200°C timp de 8-10 minute sau până se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Întindeți salsa peste crustă. Adăugați deasupra fasolea, puiul, ceapa, ardeii iuți, brânza, roșiile, ardeiul jalapeño și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Coaceți încă 12-15 minute sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista