Pizza Margherita Cu Unt De Usturoi

Pizza Margherita cu unt de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, unt, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pizza Margherita Cu Unt De Usturoi, Pâine Cu Usturoi Crustă Pizza Clasică, și Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.Ungeți o foaie mare de cookie întunecată sau antiaderentă cu spray de scurtare sau gătit; pus deoparte.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță de usturoi prăjit și sarea. Reduceți căldura la mediu; gatiti 10-15 minute sau pana cand rosiile se ingroasa, amestecand frecvent. Se lasă deoparte; se răcește ușor.
Desfaceți aluatul pe foaia de prăjituri. Apăsați aluatul la dreptunghi de 15x10 inci. Într-un castron mic, amestecați untul și 1 lingură de usturoi prăjit.
Coaceți 7 minute; scoateți din cuptor.
Distribuiți uniform amestecul de roșii peste crusta parțial coaptă. Se acoperă cu brânză mozzarella.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Presărați fâșii de busuioc peste pizza înainte de servire.