Pizza Margherita Cu Pui La Gratar
Pizza Margherita de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 391 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de busuioc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Margherita Pita Pizza, Pizza Margherita Personală, și Mini Pizza Margherita.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați uleiul și usturoiul.
Periați pieptul de pui cu 1 linguriță din amestecul de ulei; se presară cu sare condimentată.
Se pune pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 18 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170F). Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Pe foile de cookie-uri negreșite, așezați tortilla.
Periați cu amestecul de ulei rămas.
Tăiați puiul în fâșii. Aranjați fâșii de pui peste tortilla.
Presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză. Se acoperă uniform cu felii de roșii; se presară cu brânză rămasă și busuioc.
Cu spatula largă, glisați cu grijă pizza pe grătar la foc mediu-mic. Acoperiți grătarul; gătiți 3 până la 5 minute, rotind pizza pentru a evita punctele fierbinți, până când brânza este topită și crustele sunt crocante. Glisați pizza înapoi pe foile de prăjituri.