Pizza Margherita a lui Bobby Flay

Pizza Margherita a lui Bobby Flay
Rețeta Pizza Margherita a lui Bobby Flay ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. O porție conține 2480 calorii, 132g de proteine, și 128g de grăsime. Pentru $11.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Un amestec de aluat de pizza, roșii Rome, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza de desert a lui Bobby Flay, Shake-Uri De Mure (Bobby Flay), și Ceapa murată a lui Bobby Flay.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Odată ce grătarul este fierbinte (puteți ține mâinile cu un centimetru peste grătare nu mai mult de 2 secunde), întindeți și modelați aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți blatul cu ulei, sare și piper și aruncați pe grătar, cu partea de ulei în jos. Gatiti pana cand fundul este maro auriu, 1 minut. Verificați fundul aluatului pentru a vedea dacă se rumeneste. Dacă este pe o parte, dar nu pe cealaltă, folosiți o spatulă sau clești pentru a roti aluatul la 90 de grade și gătiți încă un minut. Dacă încă nu începe să se rumenească, acoperiți grătarul și continuați să gătiți câte un minut până când fundul s-a rumenit uniform. (Ar trebui să dureze doar câteva minute dacă aveți un grătar fierbinte.) Partea superioară a aluatului de pizza va începe, de asemenea, să clocotească cu buzunare de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Odată ce aluatul de pizza s-a rumenit pe fund, răsturnați și grătați până se rumenesc și aluatul este doar ferm, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți într-o tavă de foi. Acoperiți grătarul astfel încât să păstreze căldura pentru pasul următor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Stropiți blatul cu mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8
Puneți feliile de mozzarella și roșii deasupra și condimentați cu sare și piper. Întoarceți pizza la grătar pe tigaia de foi, acoperiți grătarul și gătiți timp de 3 sau 4 minute pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din grătar și rupeți frunzele de busuioc deasupra. Feliați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate39
Revista