Pizza Margherita a lui Bobby Flay
Rețeta Pizza Margherita a lui Bobby Flay ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. O porție conține 2480 calorii, 132g de proteine, și 128g de grăsime. Pentru $11.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Un amestec de aluat de pizza, roșii Rome, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza de desert a lui Bobby Flay, Shake-Uri De Mure (Bobby Flay), și Ceapa murată a lui Bobby Flay.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect.
Odată ce grătarul este fierbinte (puteți ține mâinile cu un centimetru peste grătare nu mai mult de 2 secunde), întindeți și modelați aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață plană.
Ungeți blatul cu ulei, sare și piper și aruncați pe grătar, cu partea de ulei în jos. Gatiti pana cand fundul este maro auriu, 1 minut. Verificați fundul aluatului pentru a vedea dacă se rumeneste. Dacă este pe o parte, dar nu pe cealaltă, folosiți o spatulă sau clești pentru a roti aluatul la 90 de grade și gătiți încă un minut. Dacă încă nu începe să se rumenească, acoperiți grătarul și continuați să gătiți câte un minut până când fundul s-a rumenit uniform. (Ar trebui să dureze doar câteva minute dacă aveți un grătar fierbinte.) Partea superioară a aluatului de pizza va începe, de asemenea, să clocotească cu buzunare de aer.
Odată ce aluatul de pizza s-a rumenit pe fund, răsturnați și grătați până se rumenesc și aluatul este doar ferm, încă un minut.
Scoateți într-o tavă de foi. Acoperiți grătarul astfel încât să păstreze căldura pentru pasul următor.
Stropiți blatul cu mai mult ulei de măsline.
Puneți feliile de mozzarella și roșii deasupra și condimentați cu sare și piper. Întoarceți pizza la grătar pe tigaia de foi, acoperiți grătarul și gătiți timp de 3 sau 4 minute pentru a topi brânza.
Scoateți din grătar și rupeți frunzele de busuioc deasupra. Feliați și serviți imediat.