Pizza Margherita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 603 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, apă caldă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de semolă, puteți urma acest fel principal cu Semolina Souffl Tort ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, drojdia și mierea într-un castron mare. Se amestecă suficient din făina de pâine pentru a face un aluat despre consistența zarei. Acoperiți și lăsați dovada într-un loc cald până când suprafața este umflată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Lapte Bătut
Miere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați făina de pâine rămasă, făina de semolă și sarea. Frământați într-un mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat la viteză medie sau manual, până când aluatul este neted, elastic și elastic, 4 minute cu mixerul sau 10 minute cu mâna. Frecați ușor aluatul cu ulei, puneți-l într-un castron curat și acoperiți-l cu o cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Făină De Pâine
Aluat
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei calde până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Puneți aluatul, scufundându-vă pumnul în el pentru a-l dezumfla și împărțiți-l în 4 bucăți egale pentru pizza individuală sau lăsați-l întreg pentru o pizza mare. Formați aluatul în bile netede, acoperiți și lăsați să crească din nou până la dublarea volumului, 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
5
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. Ungeți ușor o tigaie de pizza de 16 inci sau o foaie mare de copt cu ulei vegetal sau împrăștiați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Cuptor
6
Pe o suprafață ușor făinată, rulați și întindeți bila(bilele) de aluat la o grosime uniformă de 1/4 inch. Dacă aluatul nu s-a relaxat corect, poate să revină pe măsură ce îl întindeți; învârtirea și întinderea simultană a aluatului vă vor ajuta. (Acest lucru poate fi realizat plat pe o suprafață de lucru sau prin rotirea și aruncarea acestuia în aer, apoi prinderea discului pe dosul mâinilor. Evitați ruperea aluatului sau crearea de pete foarte subțiri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Transferați aluatul rotund în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Pentru topping, amestecați uleiul de măsline, busuiocul, oregano, usturoiul și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Busuioc
9
Întindeți acest amestec uniform peste aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se întinde uniform cu Roșia pur și se acoperă cu roșiile feliate și mozzarella. Împrăștiați parmezanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmezan
Tomate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Coaceți până când aluatul se rumeneste și toppingurile sunt foarte fierbinți, 20-30 de minute pentru 1 pizza mare sau 10-12 minute pentru rundele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Tăiați în pene și serviți imediat, sau lăsați să se răcească 5-10 minute și serviți cald.
13
De la gătit la domiciliu de către Institutul culinar al Americii, (c), 2003, John Wiley & Sons, Inc.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.