Pizza La Grătar-Trei Moduri

Pizza La Grătar-Trei Moduri
Reteta Pizza La Gratar-trei moduri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 48 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1010 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Matzah Pizza (Două Moduri!), Taco Pizza: Două Moduri, și pizza cu bule mexicane – două moduri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: menghină
1
Combinați făina și drojdia în vasul de lucru al unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sarea, apa, 2 linguri de ulei de măsline și siropul de orz malț. Porniți mixerul la scăzut, folosind atașamentul cârligului și amestecați până când aluatul se reunește, aproximativ 1 1/2 minute. Măriți viteza mixerului la mediu și frământați timp de 15 minute. Scoateți o bucată mică de aluat și aplatizați într-un disc. Întindeți ușor aluatul până se subțiază. Țineți-l până la lumină și uitați-vă dacă fereastra brutarilor sau o membrană vizibilă, întinsă, s-a format. Aluatul va fi destul de lipicios, dar ușor de gestionat. Îndoiți aluatul pe sine și formați-l într-o bilă netedă. Ungeți vasul mixerului standului sau alt recipient mare cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți aluatul în castron și rotiți-l pentru a acoperi cu uleiul. Acoperiți cu un prosop de ceai sau folie de plastic și lăsați la temperatura camerei să dubleze dimensiunea, aproximativ 1 oră. Împărțiți aluatul în 3 părți egale folosind un cuțit sau un răzuitor de aluat. Aplatizați fiecare piesă într-un disc de pe blat. Formați fiecare piesă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți un grătar pe gaz la înălțime și asigurați-vă că grătarele grătarului sunt curate și fără resturi. Aruncați Roșia cu 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul, sarea și fulgii de ardei roșu într-un bol mediu de amestecare și dați deoparte. Făinați ușor blatul și aplatizați 1 din bilele de aluat. Folosiți un știft pentru a rula aluatul într-o rundă de 16 inci, rotind și întinzând aluatul în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Transferați aluatul într-o coajă de pizza ușor aromată și întindeți-l pentru a forma din nou, dacă este necesar. Ungeți grătarele grătarului și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline și răsturnați pe 1 capăt al grătarului fierbinte, lăsând loc roșiilor de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Puneți roșiile pregătite pe grătar, închideți capacul și gătiți până când fundul crustei se rumenesc și roșiile se înmoaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți partea crudă a aluatului cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline, apoi răsturnați imediat folosind coaja. Se acoperă cu roșiile la grătar, zdrobind și răspândind roșiile pentru a crea un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se presară parmezan, mozzarella și busuioc. Închideți capacul și gătiți până când fundul crustei este maro auriu și brânza s-a topit, încă 1 până la 2 minute. Folosind coaja, scoateți pizza într-un suport de răcire și lăsați să se odihnească timp de 3 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1
Încălziți un grătar pe gaz la înălțime și asigurați-vă că grătarele grătarului sunt curate și fără resturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Strat 2 prosoape de hârtie pe o farfurie și așezați feliile de mozzarella într-un singur strat. Top cu 2 mai multe prosoape de hârtie, o a doua placă, și o greutate de 2 lire. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 20 de minute. Între timp, făinați ușor blatul și aplatizați 1 din bilele de aluat. Folosiți un știft pentru a rula aluatul într-o rundă de 16 inci, rotind și întinzând aluatul în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Transferați aluatul într-o coajă de pizza ușor aromată și întindeți-l pentru a forma din nou, dacă este necesar. Ungeți grătarele grătarului și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline și răsturnați pe grătarul fierbinte. Închideți capacul și gătiți până când fundul crustei este maro auriu, timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți partea crudă a aluatului cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline, apoi răsturnați imediat folosind coaja, periați cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline rămase și acoperiți cu parmezan, mozzarella pregătită, prosciutto, curmale și cimbru. Închideți capacul și gătiți până când fundul crustei este maro auriu și brânza s-a topit, aproximativ 1 până la 2 minute. Folosind coaja, scoateți pizza într-un suport de răcire și odihniți-vă timp de 3 minute înainte de feliere. Pentru a modela și găti pizza cracker: făinați ușor blatul și aplatizați 1 din bilele de aluat. Folosiți un știft pentru a rula aluatul într-un dreptunghi de 11 pe 17 inci pentru a se potrivi cu un suport de răcire standard din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pentru LegarePentru Legare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DateDate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Așezați foaia de aluat pe raft și întindeți ușor în jurul marginilor, ciupind pentru a ține în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie De AluatFoaie De Aluat
7
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust. Atașați menghina la 1 capăt al suportului de răcire pentru a o folosi ca mâner. Porniți un arzător de gaz pe mare. Țineți suportul la aproximativ 2 centimetri deasupra flăcării și deplasați-vă înainte și înapoi constant până când fundul este maro auriu, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți cu grijă aluatul, periați cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Gatiti, ca si pana acum, pana se rumeneste, inca 2 - 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Ingrediente

4marila 6 frunze mari de busuioc, mărunțitela 6 frunze mari de busuioc, mărunțite3creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4curmale întregi, fără sâmburi și tocate măruntcurmale întregi, fără sâmburi și tocate mărunt4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină universală, plus extra pentru decojire și rularefăină universală, plus extra pentru decojire și rulare991 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mozzarella proaspătă, tăiată în felii groase de 1/4 incimozzarella proaspătă, tăiată în felii groase de 1/4 inci1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.șuncă prosciutto, aproximativ 3 felii, tocată grosierșuncă prosciutto, aproximativ 3 felii, tocată grosier1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3creveți și cu veneSare KosherSare Kosher12 lingurițe de pudră de usturoisirop de orz malțsirop de orz malț23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline, plus 2 lingurițe pentru castronulei de măsline, plus 2 lingurițe pentru castron2Bucăți de caramele Heath Bar1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec3Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat5Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat141 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parmezan rasparmezan ras431 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parte mozzarella degresată, mărunțităparte mozzarella degresată, mărunțită0Bucăți de caramele Heath BarCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch1lingura. otet de vin rosutomate, tăiate în felii groase de 1/3 inchtomate, tăiate în felii groase de 1/3 inch2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.apă caldă, aproximativ 105 grade Fapă caldă, aproximativ 105 grade F1plicdrojdie de creștere instantanee sau rapidădrojdie de creștere instantanee sau rapidă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 48 m.
Porții3
Scor De Sănătate63
Revista