Pizza La Grătar Margherita

Pizza La Grătar Margherita
Pizza la grătar Margherita ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 567 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de 8 frunze de busuioc, ulei de măsline plus suplimentar, aluat de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pizza La Grătar Margherita, Pizza Margherita La Grătar, și Pizza Margherita La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți roșii proaspete, tăiați un X (doar prin piele) în fiecare, la capătul opus tulpinii și scufundați în apă clocotită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
2
Se transferă în apă rece cu o lingură cu fante, apoi se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Semințe și roșii tocate (proaspete sau conservate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Fierbeți roșiile, sarea și 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când este foarte groasă și redusă la aproximativ 1 cană, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aruncați împreună mozzarella și uleiul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Nu loviți aluatul. Dragați ușor 1 bilă de aluat într-un castron cu făină pentru a acoperi, apoi transferați pe o suprafață de lucru ușor făinată. Ținând 1 margine de aluat făinat în aer cu ambele mâini și lăsând partea inferioară să atingă suprafața de lucru, mișcați cu atenție mâinile în jurul marginii aluatului (cum ar fi rotirea unui volan), permițând greutății aluatului să se întindă până la aproximativ 7 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aluatul rotund plat pe suprafața făinoasă și continuați să vă întindeți apăsând aluatul cu vârful degetelor, lucrând de la centru spre exterior până la margine, întinzându-l într-o rundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Transferați într-o tavă mare cu făină și faceți o altă rundă în același mod, apoi așezați-o lângă altă rundă. Frecați ușor o foaie lungă de folie de plastic cu făină, apoi răsturnați ușor peste rondele de pizza și lăsați-le să stea să pufăie ușor în timp ce pregătiți grătarul, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac. Aprindeți un coș de fum plin de cărbune și turnați-l uniform pe 2 laturi opuse ale raftului inferior (veți avea un strat dublu sau triplu de cărbune), lăsând limpede o bandă lată de 9 inci în mijloc (pentru grătar la foc indirect).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde.
1
Preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura până la moderată.
1
Îndepărtați folia de plastic din ambele runde de aluat și periați ușor aluatul cu puțin ulei. Întoarceți cu grijă rundele de aluat, cu părțile unse în jos, cu mâinile pe mijlocul grătarului ușor uns și periați partea superioară a fiecăruia cu ulei. Cruste de grătar, neacoperite, până când părțile inferioare sunt maronii aurii (rotiți-le dacă 1 parte a grătarului este mai fierbinte decât cealaltă), 2 până la 3 minute pe grătar cu gaz sau 4 până la 6 minute pe grătar cu cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Întoarceți crustele cu clești și o spatulă și acoperiți fiecare crustă cu jumătate de sos de roșii, răspândind uniform peste aluat și lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește
3
Presărați mozzarella uniform peste sos și pizza la grătar, acoperite cu capac la grătar, până când partea inferioară se rumeneste și brânza se topește, aproximativ 3 minute pe grătar cu gaz sau 5 minute pe grătar cu cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Împrăștiați busuiocul peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
1
Pizza poate fi, de asemenea, gătită într-o tigaie bine condimentată de 10 până la 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Încălziți tigaia la foc mare până când este fierbinte, aproximativ 5 minute, apoi gătiți pizza 1 la un moment dat la foc moderat, urmând instrucțiunile de grătar din rețeta de mai sus, acoperind tigaia după stropirea cu brânză și folosind timpii de gătit pentru grătarul cu cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista